De allerbedste brownies

125 g smør
2 firkanter chokolade - ca. 75 g
225 g sukker ( 5 dl)
2 æg
1/2 tsk vanilje
125 g hvedemel ( knap 2 dl)
2 dl groft hakkede valnødder
En knivspids salt

Chokolade og smør smeltes sammen og sættes til side. De to æg piskes indtil de skummer, sukkeret tilsættes og der piskes til blandingen er som en tyk æggesnaps. Vanille samt chokoladeblandingenrøres i.
Til sidst tilsættes mel, salt og de groft hakkede valnødder.
Blandingen kommes i en smurt bageform - formen skal være ca 20 x 20 cm - så dejen står godt 4 - 5 cm højt når den er spredt ud i formen. Bages ved 180 - 200 grader i 30 minutter - eller indtil kagerne er faste og skinner ovenpå.
De afkøles helt mens de endnu er i formen.Skæres i stykker på 5 x 5 cm.

NB: Der skal ikke bagepulver i - ægte brownies minder mere om konfekt end om chokoladekage.